علت شل شدن ماست خانگی چیست؟ + راه حل

طرز تهیه ماست و راه های جلوگیری از شل شدن آن
ماست یک فرآورده لبنی مفید و غنی از کلسیم است که متخصصان توصیه می کنند برای جلوگیری از پوکی استخوان ، روزانه یک یا دو فنجان ماست کم چرب مصرف کنید.

بسیاری از خانم ها به جای تهیه ماست از سوپرمارکت ها علاقه مند به تهیه ماست در خانه هستند اما در برخی موارد در تولید ماست مشکل دارند و ماست آنها قطعه قطعه یا شل یا ماست یا شیرین است.

بنابراین ، در این قسمت از نمناک ، ما طرز تهیه ماست و مشکلاتی را که ممکن است هنگام تهیه ماست با آن روبرو شوید ، ارائه داده ایم.

برای تهیه ماست بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید ، زیرا هرچه مقدار چربی موجود در شیر بیشتر باشد ، ماست آن نیز سخت تر می شود.

استحکام ما

علل مشکلات خانگی ماست و ماست شل را بررسی کنید
مواد لازم برای تهیه ماست خانگی
شیر = ۱ لیتر (۵ فنجان)

ماست = ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماست خانگی:
۱٫ ابتدا شیر را گرم کنید تا دست بسوزد و به دمای ۵۳ درجه سانتیگراد برسد و آن را در ظرفی که می خواهیم ماست در آن آماده کنیم بریزید.

۲٫ ماست را در ظرفی ریخته و هم بزنید ، سپس آن را داخل شیر ظرف ظرف ریخته و كاسه را آهسته تكان دهید تا شیر با ماست كمی مخلوط شود ، سپس دهان كاسه را بپوشانید و روی آن را بپوشانید. پارچه ضخیم مانند پتو. بگذارید ۴ تا ۵ ساعت بماند تا ماست بسته شود.

۳٫ سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و تا زمانی که کاملاً سرد نشود ، آن را لمس نکنید ، زیرا باعث آب شدن ماست می شود.

ماست بریده می شود

شل شدن ماست خانگی و سایر مشکلات
دلیل ماست های خانگی شل و آبکی
۱٫ دمای شیر شما مناسب نیست ، این بدان معنی است که یا گرم است و یا بیشتر سرد است. دمای شیر باید به گونه ای باشد که انگشت شما را نسوزاند. اگر سرد باشد ماست خوب بسته نمی شود.

۲٫ دلیل دوم ممکن است کاهش ماست باشد. بنابراین در اندازه گیری شیر و ماست احتیاط کنید.

۳٫ دلیل شل شدن ماست ، مقدار مواد جامد کم در شیر است.

۴- اگر ماست زود از گلخانه خارج شود یا لرزیده شود یا قبل از اینکه کاملاً سرد شود وارد قاشق شود ، این از بسته شدن کامل ماست و آب شدن ماست جلوگیری می کند.

۵٫ اگر ماست چربی کمی داشته باشد ، ماست شل می شود.

۶٫ از شیر اشتباه استفاده کنید. برای تولید ماست ، شیر باید پاستوریزه و فاقد آنتی بیوتیک ، بار میکروبی و سطح طبیعی جامد باشد.

خانواده خانه داری علت شل شدن ماست خانگی چیست؟ + راه حل

برای داشتن ماست سفت تر چه کاری می توانیم انجام دهیم؟

ماست پس از ریختن مایع به هیچ وجه نباید تکان بخورد.

برای مایع سازی از ماست جامد پرچرب استفاده کنید.

اگر می خواهید ماست سفت شود ، بهتر است شیر ​​را در دمای پایین گرم کنید تا حدود ۱۰ تا ۲۰٪ آب شیر بخار شود و مواد جامد آن افزایش یابد. دلیل شل شدن ماست ، میزان کم مواد جامد در شیر است.

همچنین از شیر خشک برای افزایش ماده خشک شیر برای سفت شدن بافت اسیدی استفاده می شود.

ماست را در ظرف شیشه ای بزنید تا آب کم و سفت شود.

برای اینکه ماست جامد باشد ، ابتدا باید شیر را به نقطه جوش برسانید. پس از نوشیدن شیر ، بلافاصله درجه حرارت شعله را کاهش دهید و حدود ۲۰ دقیقه در دمای اتاق حرارت دهید (به عنوان مثال ۷۰ درجه سانتیگراد). وقتی شیر به نقطه جوش رسید ، آن را یک بار هم بزنید.

یکی از دلایل کمبود آب ماست ، گرم شدن بیش از حد شیر است. بنابراین ، توصیه می کنیم برای جلوگیری از ورود حشرات و میکروب ها ، یک پارچه تمیز را روی درب ظرف نگه دارید.

قبل از گرم كردن شير و افزودن ماست ، اگر ماست سفت را دوست داريد ، كمي نمك يا شكر را با ماست مخلوط كنيد. اگر از این مواد استفاده می کنید ، شیر را بیشتر از قبل گرم کنید.

ماست چند ساعت طول می کشد

شل شدن ماست و طرز تهیه ماست جامد

اگر ماست ما آب بریزد چه؟

اگر ماست شما آب ریخت ، می توانید آن را با حوله تمیز مصرف کنید.

بشقاب خود را در قابلمه ای پر از آب جوش بریزید و چند دقیقه بپزید.

اگر ماست نمی گیرد و مانند شیر آب است ، آن را کمی گرم کنید و مقدار مشخصی پنیر به آن اضافه کنید ، که پنیر را بسیار خوشمزه می کند.

ماست را دور نریزید ، زیرا ماست همان سرم شیر است و ارزش غذایی زیادی دارد و سرشار از پروتئین های محلول و ویتامین های گروه B است.

توصیه ها

اگر به ماست نمک اضافه کردید تا سفت شود ، اگر ماست شور شد ، آن را در یک کیسه پارچه ای تمیز ریخته و

منبع:
https://namnak.com/شل-شدن-ماست-.p66607

درباره‌ی میزبان مووی

حتما ببینید

خوردن کندر در بارداری از چند ماهگی باید خوردن کندر را شروع کرد؟

از چند ماهگی باید خوردن کندر را شروع کرد؟

مصرف بخور در دوران بارداری شاید خوانده باشید یا شنیده باشید که برخی از زنان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *