بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه

بهترین روش ها برای نگهداری سالاد زیتون

در اینجا بهترین روش ها برای نگهداری سالاد زیتون آورده شده است که هر زن خانه دار در خانه باید آنها را یاد بگیرد. می خواستم بدانم نگهداری سالاد زیتون در یخچال چقدر طول می کشد؟ من در جایی تحقیق کردم که سیب زمینی وقتی باقی می ماند سم تولید می کند. آیا این مورد بعد از خنک شدن در مورد سیب زمینی پخته نیز صدق می کند؟

 

سیب زمینی تازه حاوی مقدار بسیار کمی سم به نام سلانین است. وی افزود: “كل كرفس موجود در سیب زمینی نارس و تازه حدود ۹۰ میلی گرم است كه بیش از دو سوم این سم در پوست سیب زمینی و بقیه در غده های سیب زمینی موجود است.”

 

وقتی مدتی بماند و جوانه بزند ، مقدار سلانین موجود در آن به مقدار قابل توجهی افزایش می یابد و این نوع سیب زمینی می تواند در نتیجه مصرف باعث اختلالات اساسی در بدن شود. مقدار کرفس موجود در سیب زمینی به دلیل نور زیاد می شود ، بنابراین سیب زمینی باید در محیط تاریک نگهداری شود و از خرید مقادیر زیاد سیب زمینی که باعث ذخیره طولانی مدت سیب زمینی می شود ، خودداری کنید.

بهترین روش های نگهداری از سالاد الویه

به هیچ وجه سیب زمینی جوانه نخورید و همیشه سیب زمینی بدون پوست بخورید. سالاد زیتون یکی از فساد پذیرترین مواد غذایی است که باید بلافاصله پس از پخت و پز در یخچال نگهداری شود و دمای یخچال از ۵ درجه و ترجیحاً ۳ درجه پایین باشد و هنگام پختن تخم مرغ احتیاط کنید ،

 

از گوشت ، سس مایونز و سیب زمینی استفاده می شود به طوری که نمی توان آن را برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کرد. دوره توصیه شده برای برخی از غذاهایی که می توانند در روال اصلی سالاد استفاده شوند را با دقت دنبال کنید و در زیر حداکثر دوره توصیه شده برای نگهداری سالاد اولیه در یخچال به مدت ۲ روز توصیه می شود. اجزای احتمالی سالاد اولیه به شرح زیر است:

 

پنیر: ۶-۱۲ هفته در یخچال ، ۶ تا ۱۲ ماه در فریزر

کره: ۲ هفته در یخچال – ۹ ماه در فریزر

تخم مرغ تازه با پوست: ۳ هفته در یخچال قرار دهید

تخم مرغ های پخته شده سخت: به مدت ۱ هفته در یخچال قرار دهید

“استیک” گوشت گاو: ۳ تا ۵ روز در یخچال ، ۶ تا ۱۲ ماه در فریزر

بوقلمون خرد شده مرغ: ۱ تا ۲ روز در یخچال ، ۹ تا ۱۲ ماه در فریزر

مرغ – بوقلمون: ۱ تا ۲ روز در یخچال ، ۱ هفته در فریزر

گوشت اردک یا غاز: ۱ تا ۲ روز در یخچال ، ۶ ماه در فریزر

گوشت پخته: ۱-۲ روز در یخچال ، ۳-۴ ماه در فریزر

سوسیس و کالباس: ۱ تا ۲ روز در یخچال ، ۳ تا ۴ ماه در فریزر

سوسیس دودی: در یخچال: ۷ روز ، در فریزر: ۱ تا ۲ ماه.

منبع:

https://www.parsnaz.com/بهترین-روش-های-نگهداری-سالاد-الویه.html

درباره‌ی میزبان مووی

حتما ببینید

علت بی اشتهایی کودک

علت بی اشتهایی کودک

رفتار والدین ، ​​به ویژه مادران در مراحل اولیه رشد عادات غذایی کودک ، در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *